Historiek - Las-Tech

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Historiek

Ontstaan uit ervaring

In 2004 werd Las-Tech opgericht. De zaakvoerder nam 15 jaar ervaring mee die hij opdeed bij het onderhoud en herstellen van machines, pijpleidingen en aanpassingswerken. Het bedrijf groeide op een paar jaar tijd uit tot een dynamische onderneming met 19 personeelsleden in vaste loondienst.
De kern van de activiteiten is in al die jaren niet veranderd:
- las- en montagewerken
- mechanisch onderhoud
- leidingwerken
- enz...

Werken met Las-Tech heeft één groot voordeel. 24u op 24u kunt u beroep doen op onze flexibiliteit en onze veelzijdige teams. Door autonoom en "problem solving" te werken nemen we uw zorgen uit handen. Of het nu gaat om een totaalproject, waarbij Las-Tech zorgt voor een volledige coördinatie van de andere ploegen op uw werf, of om een routineonderhoud, Las-Tech wil voor alles een betrokken en betrouwbare partner zijn waar u op kunt rekenen.
Daar staan ons vakmanschap, de nauwgezette opvolging en de snelle dienstverlening garant voor.

Contacteer ons nu, met of zonder technisch plan, voor een vrijblijvende offerte voor al uw laswerk, leidingwerk en mechanisch onderhoud, want op een dag zult u met ons willen werken. Binnen de vijf werkdagen bezorgen we u een gedetailleerd bestek met een concurrentiële prijs.

Contacteer ons 24u op 24u:
0497/33.32.61

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu